Vidste du at . . . .

Vi kan tilbyde dig rabat, når du går på flere hold?

Du betaler fuld pris for det dyreste hold. Dette er dit primærhold.

For yderlig  650,- kr., kan du vælge blandt følgende HGF-hold:

- Styrke & Motion, mandag og
- Styrke & Motion, onsdag
- HGF DameGym
- ManneGym Puls og
- ManneGym Softcore

Du kan vælge et eller flere ekstrahold med din betaling for ¨Mit Ekstrahold'.
Hele beløbet opkræves i en rate via holdet 'Mit Ekstrahold¨.

Tilmeld dig til ekstra hold her.

Start på hold midt i sæsonen

På de fleste hold kan du starte inde i sæsonen. Hør nærmere hos den enkelte Instruktør.

Reduceret kontingent

Starter du efter nytår, kan vi tilbyde reduceret kontingent.
Du skal dog fortsat betalt fuldt ud for evt. holdaktiviteter og øvrige holdomkostninger.

Se de aktuelle priser på de enkelte tilmeldingssider.

Sådan tilmelder du dig et hold i HGF

Tilmelding til et hold sker via fanen Gymnastikhold,  hvor holdene beskrives.

Når du har læst om vore hold og har valgt dit hold klikker du på 'Tilmeld dig her', der fører dig til den enkelte gruppes tilmeldingsside

På tilmeldingssiden finder du dit ønskede hold. Klik på 'Tilmeld', log ind hvis du allerede er medlem eller opret dig som nyt medlem i HGF.

Herefter vælger du betalingsform og betaler. Når din betaling er gået igennem modtager du en mail om din tilmelding og er tilmeldt.

Er du allerede medlem af HGF men har glemt dit password, klikker du på knappen 'Glemt Password', vælger hvordan du skal have det tilsendt og kan så logge dig ind.

Du kan også benytte nedenstående links til de respektive holdgrupper.
Husk at læse om Betalingsbetingelser, ratebetaling, Mit ekstrahold og alternetive betalingsmåder.

Læs handelsbetingelser

Når du tilmelder dig et hold, bliver du bedt om at acceptere handelsbetingelserne. Husk at læs dem inden du tilmelder dig.

Ratebetaling

Det kan være en stor udskrivning for en hel families tilmelding. Derfor har vi indført at alle hold opkræves i 2 rater. Første rate forfalder ved din tilmelding.

2. rate opkræves i januar 2019. Vi skriver til sig på e-mail.

Andre medlemmer

Støttemedlemmer er også velkomne i foreningen.
Nye instruktører skal også oprette sig i foreningen.
For begge grupper

Erik Hvidtfeldt | CVR: 29593906  | Tlf.: 40 10 93 90 | erik.hvidtfeldt@hedehusenegf.dk