Springcenter

Nærhedens første byggeri er med Borgmester Michael Zieglers første spadestik sat i gang

På en solskinsrig morgen, torsdag d 17. marts 2016, blev kommunens nye springcenter, som det første byggeri i den nye bydelen Nærheden, sat i gang af Borgmester Michael Ziegler, der bød de mange interessenter velkommen. Michael Ziegler orienterede om visionerne for byggeriet og springcenters funktion, som rammen om såvel organiserede som uorganiserede aktiviteter. Michael Ziegler roste den store og entusiastiske indsats, hvormed de frivillige foreninger havde deltaget aktivt i at forme de endelige byggeplaner og centrets anvendelse. Også TGF’s formand Frank Larsen gav et par ord med på vejen.

Det blev til mere end et første spadestik, idet de fremmødte foreningers formænd og Formand for Fritids & Kulturudvalget Merete Scheelsbeck, efter Michaels første spadestik, også fik lov til at svinge den blanke spade.
Erik Hvidtfeldt | CVR: 29593906  | Tlf.: 40 10 93 90 | erik.hvidtfeldt@hedehusenegf.dk